|
|
|
|
نوع عضویت
|
عنوان
|
توضیحات
|
مدت اعتبار هر عضویت
|
|
|
حقیقی
|
پیوسته
|
مؤسسان انجمن و کلیه افرادی که حداقل دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته های مرتبط می باشند.
|
12
|
|
|
حقیقی
|
وابسته
|
اشخاص دارای درجه کارشناسی که حداقل دارای 5 سال سابقه کار به هر نحو در رشته های مرتبط باشند.
|
12
|
|
|
حقیقی
|
دانشجویی
|
کلیه دانشحویانی که در رشته میکروبیولوژی و رشته های مرتبط مشغول به تحصیل هستند.
|
12
|
|
|
حقیقی
|
افتخاری
|
شخصیت های ایرانی و خارجی که مقام علمی آن ها در زمینه پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند حائز اهمیت خاص باشد، یا در پیشبرد اهداف انجمن کمک های مؤثر نموده باشند.
|
12
|
|
|
حقیقی
|
کمیته علمی همایش
|
صرفا برای اعضای کمیته علمی دومیت همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند.
|
12
|
|
|
حقوقی
|
مؤسساتی
|
سازمان هایی کهدر زمینه های علمی و پژوهشی مزتبط فعالیت دارند. عضویت این مؤسسات به صورت ماهیانه باید ثبت گشته و جق عضویت آن ها پرداخت گردد.
|
1
|
|
|
|
|